ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αδικούμαστε…»

«Αδικούμαστε…»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά το τέλος του ματς κόντρα στην ΑΕΛ ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.

Δείτε τις τοποθετήσεις του:

«Αδικούμαστε από το παιχνίδι. Αξίζαμε σήμερα να κερδίσουμε. Πριν από την φάση του γκολ και μετά η ΑΕΛ μας έκανε μία ή δύο φάσεις αν δεν κάνω λάθος. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Βρήκαμε πολύ πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες από αυτές της ΑΕΛ. Οφείλαμε και έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε για διάφορους λόγους.  

Ευχαριστούμε τον κόσμο. Δεν ήταν εύκολο για κανένα με τέτοιο καιρό. Έδειξε αυτοσυγκράτηση σε αρκετά σημεία του αγώνα. Θέλαμε να κερδίσαμε αλλά δεν ήρθε, βλέπουμε μπροστά.  To αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, όχι η εμφάνιση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top