ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνοστο πρώτο μέρος, ξύπνησε στο δεύτερο και πάτησε κορυφή!

Άνοστο πρώτο μέρος, ξύπνησε στο δεύτερο και πάτησε κορυφή!

Σε ένα παιχνίδι που έγινε στο ΑΕΚ Αρένα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πάφο για την 13η αγωνιστική οι γηπεδούχοι επικράτησαν με της Πάφου. Άνοστο το πρώτο μέρος που δεν διεκδίκησε ποτέ δάφνες ποιότητας, ανέβηκε η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος όπου σκόραρε όλα τις τα τέρματα και πήρε το σημαντικό τρίποντο και πάτησε κορυφή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και σαφώς οι κιτρινοπράσινοι θα προσπαθούσαν να πάρουν τις πρωτοβουλίες των κινήσεων. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το επέτρεψαν μιας και βγήκαν ψηλά και πίεσαν και δεν άφησαν την ΑΕΚ να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε. Είχαμε πολλά λάθη εκατέρωθεν, καθόλου ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ψηλές μπαλιές από πλευράς ΑΕΚ με αποδέκτη τον Φλοριάν, ανεπιτυχές όμως καθώς δεν δημιούργησε ούτε και μια καλή ευκαιρία παρά μόνο κάποιες καλές προυποθέσεις. Το ίδιο και η Πάφος δεν δημιούργησε κάποια καλή φάση (πέρα από ένα σουτ του Μεχτί) καθώς ανάλωσε περισσότερο την δύναμή της στα αμυντικά καθήκοντα και στην εξουδετέρωση τον ατού της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος η ΑΕΚ προχώρησε σε αλλαγή με το ξεκίνημα. Ο Μουρίγιο πέρασε εκτός με την θέση του να παίρνει ο Τρουγιόλς. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετική, απείλησαν δις με τον Φλοριάν μέσα σε δυο λεπτά και έστειλε το μήνυμα ότι θα ψάξει περισσότερο το γκολ καθώς τα περιθώρια θα στένευαν. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε τελικά στο 58′ της αναμέτρησης με τον Φλοριάν να εκμεταλλεύεται λάθος του Γκουλόν και με δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Έπειτα η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κράτησε με ευκολία μπάλα και ζευγάρωσε τα τέρματά της στο 71′ με βολίδα του Λαρένα, ενώ ένα λεπτό πριν ο Φλοριάν απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους κιτρινοπράσινους να κρατούν μπάλα και με την Πάφο να μην μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο για να μειώσει. Μια καλή ευκαιρία είχε στο δεύτερο μέρος στο 86′ με τον Ντομίγκεζ να κάνει το γυριστό όμως κανείς δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top