Tην στρώνει και… ανεβάζει τις προσδοκίες!

Tην στρώνει και… ανεβάζει τις προσδοκίες!

Χθες γράφαμε για τον Ρόνι Λέβι, ότι την… έκανε να μοιάζει ξανά Ανόρθωση

Για να μην καταφέρει η Κυρία να πάρει το ντέρμπι του Σαββάτου, δεν οφείλεται τόσο στον δικό της εαυτό. Αλλά και στο ότι η ΑΕΛ είχε δυνατό χαρακτήρα μέσα στην έδρα της Βαρωσιώτικης ομάδας. 

Όσο περνούν οι αγωνιστικές, η ομάδα της Λεμεσού, γίνεται ακόμα πιο σφριγηλή. Τα εύσημα μπορούν να απονεμηθούν φυσικά στον προπονητή Μπρούνο Μπαλταζάρ, ο οποίος άντεξε στις μέρες που η ομάδα δεν βλεπόταν. Έχοντας εμφανέστατο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. 

Είναι προς πίστη του Πορτογάλου κόουτς, το ότι κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα, που όχι μόνο δεν χάνει εύκολα, αλλά πλέον έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο στην παραγωγή ευκαιριών. 

Κι όλα αυτά, χωρίς να χρειαστεί η διοίκηση να κάνει οικονομικά “ανοίγματα”. Δεν είναι μυστικό ότι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν τον χαμηλότερο προϋπολογισμό, από τα μεγάλα κλαμπ της χώρας.

Παρουσιάζει πάντως ενδιαφέρον, ποια πολιτική θα ακολουθήσει ο Σοφοκλέους, όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία εμβολιασμού της ομάδας τον Γενάρη. Εννοούμε βασικά, το κονδύλι που θα έχει στη διάθεση του ο Μπαλταζάρ, για να φέρει παίχτες που θα είναι σε θέση να δώσουν παραπάνω πράγματα, απ αυτούς που θα αποχωρήσουν. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Απαντά στην Άγκυρα για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων - «Ετοιμότητα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία»

ΠτΔ: Απαντά στην Άγκυρα για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων - «Ετοιμότητα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία»

Κάλεσμα στην τουρκική Κυβέρνηση να καθίσει με την Κυπριακή Δημοκρατία στο ίδιο τραπέζι για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων απηύθυνε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE