ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καζάνι» που βράζει η Νέα Σαλαμίνα (δηλώσεις Δημήτρη Λάζου)

«Καζάνι» που βράζει η Νέα Σαλαμίνα (δηλώσεις Δημήτρη Λάζου)

Η νέα ήττα της Νέας Σαλαμίνας από την Αλκή έφερε εκ νέου τον προβληματισμό και τα «μαύρα σύννεφα» πάνω από το στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» και η Γ.Σ της Τετάρτης χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη και σημαντική.

Η ιστοσελίδα μας Themasports επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο τύπου της Βαρωσιώτικης ομάδας, Δημήτρη Λάζο, ο οποίος μας έκανε τις δικές του τοποθετήσεις για το πως βρίσκει η επόμενη μέρα τη Νέα Σαλαμίνα μετά τη νέα ήττα που δέχθηκε.

Δείτε τι μας δήλωσε ο Δημήτρης Λάζος:

Για την αντίδραση και τις διαμαρτυρίες του κόσμου στο ματς με την Αλκή: «Αντιλαμβανόμαστε και συμμεριζόμαστε πλήρως τις ανησυχίες του κόσμου της Νέας Σαλαμίνας. Το ότι οι οπαδοί μας ξέσπασαν με τη νέα ήττα, είναι στο γεγονός ότι τρέφουν υπερβολική αγάπη γι αυτό το σωματείο. Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες του κόσμου μας, και τον καλούμε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα να ρθεί στην Γ.Σ. της ερχόμενης Τετάρτης».

Πως σας βρίσκει η επόμενη μέρα: «Σίγουρα η νέα ήττα μας βρίσκει απογοητευμένους, όμως θα περιμένουμε την καθοριστική Γενική Συνέλευση της Τετάρτης στην οποία θα παρθούν κρίσιμες και σημαντικές αποφάσεις, το νυν διοικητικό συμβούλιο προτίθεται να θέσει την παραίτηση του στη διάθεση της Γενικής Συνέλευσης και εκεί θα καθοριστούν όλα».

Αν θα παρθούν κάποια μέτρα:«Για μέτρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Αν γίνει αποδεκτή η παραίτητηση του νυν Διοικητικού συμβουλίου στην Γενική Συνέλευση, τότε το νέο Δ.Σ που θα εκλεγεί θα είναι αυτό που θα αποφασίσει αν θα παρθούν κάποια μέτρα για να αλλάξει η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Γι αυτό επαναλαμβάνουμε ότι η Τετάρτη θα είναι αυτή που θα φέρει καθοριστικές εξελίξεις στο σωματείο.»

«Είναι καθοριστική η Γ.Σ της Τετάρτης. Καλούμε άλλη μια φορά τον κόσμο να ρθεί με ψυχραιμία και νηφαλιότητα σε αυτήν, και το βράδυ της Τετάρτης μετά την Γενική Συνέλευση ευχόμαστε να βγούμε όλοι ενωμένοι με πρώτιστο μέλημα το καλό νοούμενο αυτού του σωματείου και να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία», αυτό ήταν το καταλυκτικό σχόλιο του Δημήτρη Λάζου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top