ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 27χρονη «ξάφρισε» την εταιρεία όπου εργαζόταν – Στο κελί για έξι ημέρες

ΛΕΜΕΣΟΣ:  27χρονη «ξάφρισε» την εταιρεία όπου εργαζόταν – Στο κελί για έξι ημέρες

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε την Τρίτη 28/11 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 27χρονης, η οποία φέρεται να απέσπασε από τα ταμεία της εταιρείας που εργαζόταν, χρηματικό ποσό 78 χιλιάδων ευρώ.

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 27χρονης, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπηρέτη.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 14 Νοεμβρίου 2017, από ιδιοκτήτη εταιρείας, που ασχολείται με το εμπόριο ειδών γραφείου και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην εταιρεία, για τα έτη 2016 – 2017, διαπιστώθηκε έλλειμμα ύψους €78,044.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 27χρονης, η οποία εργαζόταν στην εν λόγω εταιρεία.

Εναντίον της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top