Τουλάχιστον 31 μετανάστες κατασπαράχθηκαν από καρχαρίες στη Μεσόγειο

Τουλάχιστον 31 μετανάστες κατασπαράχθηκαν από καρχαρίες στη Μεσόγειο

Τραγικό θάνατο στα νερά της Μεσογείου, από καρχαρίες, βρήκαν μετανάστες που επιχείρησαν να περάσουν από την Αφρική στην Ιταλία.

 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το ναυτικό της Λιβύης, 31 άνθρωποιέσβησαν στα σαγόνια των καρχαριών. Λίγες στιγμές νωρίτερα, το σκάφος στο οποίο επέβαιναν ανετράπη, και άπαντες έπεσαν στη θάλασσα.

Ωστόσο, περίπου 200 κατάφεραν να σωθούν ενώ αγνοούνται άλλοι 40. Μεταξύ των νεκρών συγκαταλέγονται 18 γυναίκες και τρία παιδιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE