ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τα κατάφερε η Νέα Σαλαμίνα!

Δεν τα κατάφερε η Νέα Σαλαμίνα!

Οι ελπίδες που έδωσε στους οπαδούς της (περίπου 220 έδωσαν το παρόν τους), μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ με ευκολία μάλιστα, δεν είχαν ουσία αφού η Νέα Σαλαμίνα έχασε και τον δεύτερο αγώνα από την Ισραηλινή Χάποελ Κφαρ Σαβά με 1-3 σετ και ταυτόχρονα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Challenge Cup Ανδρών. Ο αγώνας έγινε  στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στην παρουσία 14 Ισραηλινών φιλάθλων.

Eντυπωσιακά μπήκε η Νέα Σαλαμίνα και καθάρισε το πρώτο σετ σε 26 λεπτά με 25-17. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι προηγήθηκαν 21-14 και έκαναν το πρώτο βήμα για να διεκδικήσουν την πρόκριση απέναντι στους Ισραηλινούς της Χάποελ Κφαρ Σαβά.

Με την ψυχολογία στα ύψη μπήκε η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 04-01. Ωστόσο, οι «πράσινοι» με σερί 01-07 κατάφεραν να πάνε στο τεχνικό τάιμ – άουτ μπροστά στο σκορ με 05-08. Οι Ισραηλινοί έλεγχαν το σετ 07-10 και διατηρούσαν σταθερά προβάδισμα τριών πόντων 10-13. Η Νέα Σαλαμίνα παρά την προσπάθειά της έμεινε πίσω στο σκορ 11-17 και 15-23 και τελικά έχασε με 18-25 και ισοφαρίστηκε 1-1 στα σετ. Πλέον ήθελε  δυο σετ για να ελπίζει σε πρόκριση.

Oι Ισραηλινοί μπήκαν πολύ καλύτερα και στο τρίτο σετ και ξέφυγαν 02-06 και 05-11 δείχνοντας να ελέγχουν το σετ. Η Χάποελ παρά την προσπάθεια της ομάδας μας διατήρησε σταθερά το προβάδισμα 16-21 και κέρδισαν με 19-25 σε 25 λεπτά. Η πρόκριση με το 1-2 υπέρ των Ισραηλινών κρίθηκε και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στόχευαν τη νίκη γοήτρου.

Ντέρμπι… αλλά
Στο τέταρτο σετ οι «ερυθρόλευκοι» τα έδωσαν όλα και  ήταν κοντά στο σκορ 09-10, αλλά οι Ισραηλινοί πάλι κατάφεραν να ξεφύγουν με 13-16 και 16-21. Οι παίκτες του Αντώνη Κωνσταντίνου δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το σετ το οποίο έχασαν με 18-25 σε 24 λεπτά με και τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Kορνιένκο, Γεωργίου, Ζηκάκης, Κασαμπαλής, Παφίτης, Σιαπάνης, Λίμπερο 1:Kοπανάροφ, Λίμπερο 2: Βαρνάβα.

ΧΑΠΟΕΛ ΚΦΑΡ ΣΑΒΑ (ΓΚ. ΓΚΑΛΙΛΙ): Γκόμεζ, Μπάτσκαλα, Μπεν Γκαλ, Ντεβάς, Μασιάδο, Ιμαμούρα – Λίμπερο: Τζούρεβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top