ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έγινε κι αυτό: Στοιχηματική εταιρεία πλήρωσε το… ακυρωθέν γκολ του Μέσι!

Έγινε κι αυτό: Στοιχηματική εταιρεία πλήρωσε το… ακυρωθέν γκολ του Μέσι!

Στοιχηματική εταιρεία στην Ισπανία αποφάσισε να πληρώσει κανονικά όσους είχαν ποντάρει στο διπλό της Μπαρτσελόνα στο «Μεστάγια» παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση με τη Βαλένθια έληξε 1-1.

Μπορεί να ήταν… ντέρμπι κορυφής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ωστόσο ήταν πάρα πολλοί αυτοί που είχαν παίξει «διπλό», ποντάροντας τα χρήματα τους στη νίκη των Καταλανών.

Ωστόσο, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, κάτι για το οποίο φέρουν ευθύνη ο διαιτητής και οι βοηθοί του.

Κι αυτό διότι το, πιο καθαρό δεν γίνεται, γκολ που σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι, ακυρώθηκε, παρά το γεγονός ότι η μπάλα είχε περάσει ξεκάθαρα τη γραμμή.

Επομένως, το σκορ θα έπρεπε να είναι 1-2 και να πληρωθούν όσοι πίστεψαν ότι η Μπαρτσελόνα θα περάσει από την έδρα των «νυχτερίδων». Κάτι το οποίο, γενικά, δεν συνέβη.

Η Betfair Ισπανίας αποφάσισε να πληρώσει όχι μόνο όσους είχαν ποντάρει στο διπλό της Μπαρτσελόνα, αλλά και στο ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μέσι και στο ενδεχόμενο να είναι ο Αργεντινός αυτός που θα στείλει πρώτος τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ακυρώθηκαν τα υπόλοιπα στοιχήματα, όπως το να σκοράρει πρώτος ο Ροντρίγκο, ο οποίος άνοιξε το σκορ το βράδυ της Κυριακής στο «Μεστάγια».

«Σε μια χειρονομία καλής θέλησης και δικαιοσύνης προς τους πελάτες μας, θα πληρωθούν όχι μόνο όσοι πόνταραν στην ισοπαλία, αλλά και εκείνοι που είχαν προβλέψει νίκη της Μπαρτσελόνα.

Επιπλέον, θα πληρωθούν και όσοι πόνταραν στο να σκοράρει ο Μέσι πρώτος αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό είναι το δίκαιο καθώς όσοι στοιχημάτισαν δεν μπορούσαν να υπολογίσουν το διαιτητικό λάθος», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top