ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μαυροπράσινη» τριάρα και εισιτήριο στον επόμενο γύρο!

«Μαυροπράσινη» τριάρα και εισιτήριο στον επόμενο γύρο!

Ο Ολυμπιακος Λευκωσίας κέρδισε στον μονό αγώνα της πρώτης φάσης του κυπέλλου Κύπρου με 3-0 την Αναγέννηση Δερύνειας και έτσι πέρασε στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά στο 25ο λεπτό ο Αυλωνίτης, με τον Κάστρο στο 50΄ να κάνει το 2-0 και ο Καπαρτής να γράφει τον επίλογο της αναμέτρησης στο 86ο λεπτό.

Οι «μαυροπράσινοι» του Χρύση Μιχαήλ πήραν το εισιτήριο πρόκρισης και συνάμα οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Κύπριος κόουτς έστειλαν και μηνύματα ενόψει της συνέχειας και για τη δύσκολη αποστολή που έχει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Από την άλλη, η Αναγέννηση Δερύνειας είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά κακά τα ψέματα το βλέμμα της είναι περισσότερο στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρύσης Μιχαήλ): Κωνσταντίνου, Πολυκάρπου (43΄ Μιγεκλίτο), Κάστρο (84΄ Μενελάου), Παχίπης, Σεραφείμ, Αυλωνίτης, Καπαρτής, Παντελή (46΄ Πεχλιβάνης), Σαμάρας, Δράκος, Σωτηρίου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Γιώργος Κοσμά): Κασιάκκης (88΄ Πρη), Χαπέσιης, Θεράπωντος, Κουλούρης, Σωτηρίου, Σιαθάς (78΄ Νικολάου), Αναστασίου (46΄ Ιωάννου), Κωνσταντίνου, Παφίτης, Χριστοδούλου, Δύναμου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top