ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας απειλούσε να πέσει από ταράτσα μετά από έφοδο της αστυνομίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας απειλούσε να πέσει από ταράτσα μετά από έφοδο της αστυνομίας  - ΒΙΝΤΕΟ

Στην ταράτσα του κτιρίου που διέμενε ανέβηκε ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και απειλούσε να πέσει, μετά από έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά του

Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας, Μιχαήλ Σαακχασβίλι απειλούσε να πέσει από ένα κτίριο στο Κίεβο, μετά από έφοδο της Ουκρανικής αστυνομίας στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, δυνάμεις της αστυνομίας έριξαν την πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο μένει και διεξάγουν έρευνες, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και πρώην κυβερνήτης της Οδησσού ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου, από όπου απειλούσε να πέσει.

 

Ο Σαακασβίλι εισήλθε τον Σεπτέμβριο στην Ουκρανία, παρά το γεγονός ότι του είχε αφαιρεθεί η υπηκοότητα και κρίθηκε ένοχος για παράνομη είσοδο στη χώρα. Στη γένετειρά του, Γεωργία, διώκεται και η κυβέρνηση ζητά την έκδοσή του για κατηγορία της διαφθοράς.

"Θέλουν να με απαγάγουν επειδή προσπάθησα να προστατεύσω τον ουκρανικό λαό" έλεγε στο πλήθος που είχε μαζευτεί παρακολουθώντας το περίεργο θέαμα.

Τελικά, οι δυνάμεις ασφαλείας απομάκρυναν τον Σαακασβίλι από την ταράτσα

Πηγή:news247 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top