Παρέλαση από σκάουτερ για τα μάτια του Σαλάι!

Παρέλαση από σκάουτερ για τα μάτια του Σαλάι!

Η πιο μεγάλη επένδυση που έγινε ποτέ από τον ΑΠΟΕΛ ακούει στο όνομα του Ρόλαν Σάλαι με τον Πρόδρομο Πετρίδη να δίνει 1.000.000 ευρώ (αν όχι και περισσότερα) για την απόκτηση του 20χρονου Ούγγρου.

Ο ποδοσφαιριστής που χαρακτηρίζεται από τα δημοσίευμα ως ο επόμενος «Paulo Dybala» θα είναι το πρόσωπο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα των σκάουτερ μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων όπως υποστηρίζει η Βρετανική Daily Mail.

Αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδες ότι ομάδες από την Premier League αλλά και από την Budensliga θα παρακολουθήσουν από κοντά τον 20χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ελπίζει να κάνει ένα καλό παιχνίδι για να τους εντυπωσιάσει και να κάνει το επόμενο (μεγάλο) βήμα στην καριέρα του.

Δείτε περισσότερά ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επόμενη μέρα εκεχειρίας: Τραμπ, Ιράν και Ισραήλ «πανηγυρίζουν» - Οι αμφιβολίες για το πυρηνικό πλήγμα

Επόμενη μέρα εκεχειρίας: Τραμπ, Ιράν και Ισραήλ «πανηγυρίζουν» - Οι αμφιβολίες για το πυρηνικό πλήγμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να ρισκάρει με την απόφασή του να πλήξει ιρανικές πυρηνικές και, όπως όλα δείχνουν, κατάφερε να πετύχει μια νίκη έναντι της Τεχεράνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE