ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυρίως αίθριος ο καιρός – Σταθερό το σκηνικό τις επόμενες ημέρες

Κυρίως αίθριος ο καιρός – Σταθερό το σκηνικό τις επόμενες ημέρες

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο 9/12 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς για να τραπούν σταδιακά το απόγευµα κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, µέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή 10/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, ως επί το πλείστον από µέσες και ψηλές νεφώσεις, µε την θερµοκρασία να µήν σηµειώνει αξιόλογη µεταβολή.

Την ∆ευτέρα 11/12 θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, ενώ την Τρίτη 12/12 ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top