ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες τρύπωσαν σε σπίτι και έκλεψαν αυτοκίνητο – Τα στοιχεία του οχήματος

ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες τρύπωσαν σε σπίτι και έκλεψαν αυτοκίνητο – Τα στοιχεία του οχήματος

Θύμα διάρρηξης και κλοπής έπεσε 60χρονη στην Πάφο. Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι πήραν το κλειδί του οχήματος της και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν με αυτό. Την καταγγελία έκανε στην Αστυνομία ο 36χρονος σύζυγός της κόρης της.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία από 36χρονο, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 18/11/17- 09/12/17 διαρρήχθηκε η οικία 60χρονης που βρίσκεται στην Πάφο και αφού κλάπηκε το κλειδί του αυτοκινήτου, στη συνέχεια κλάπηκε από το χώρο στάθμευσης της οικίας, ένα αυτοκίνητο. 

 Το αυτοκίνητο είναι μάρκας NISSAN, φέρει αριθμούς εγγραφής KWZ316, χρώματος πορτοκαλί, αξίας 10.000 ευρώ. 

 Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
               

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου: «Κύπρος-Ελλάδα μπορούν να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους»

Παπαναστασίου: «Κύπρος-Ελλάδα μπορούν να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους»

Σε μια εποχή στην οποία οι ενεργειακές προκλήσεις και η προσπάθεια μετάβασης σε μια πιο πράσινη, ψηφιακή οικονομία, Κύπρος και Ελλάδα καλούνται να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο τη συνεργασία τους σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE