Εκτός από τον Μυτίδη, στέλνουν και τον Γκράσι στην Κέρκυρα!

Εκτός από τον Μυτίδη, στέλνουν και τον Γκράσι στην Κέρκυρα!

Έτοιμη να πραγματοποιήσει τις δύο πρώτες της μεταγραφές για τον Ιανουάριο είναι η Κέρκυρα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του gazzetta.gr, oι «Φαίακες» βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο, τους Ντάβιντε Γκράσι της Νέας Σαλαμίνας και τον Νέστορα Μυτίδη της ΑΕΚ.

Θυμηθείτε: Μετά τον Εγγλέζου φεύγει και ο Μυτίδης

Διαβάστε τη συνέχεια:

Ο πρώτος είναι Ιταλός στόπερ που αγωνίζεται στην Νέα Σαλαμίνα και η Κέρκυρα είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωση του και το καλοκαίρι.

Πλέον ο 31χρονος αμυντικός όμως έχει βρει τον τρόπο να μείνει ελεύθερος (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) και όπως όλα δείχνουν μόλις τελειώσει και τυπικά από τους Κύπριους θα βρεθεί στην Κέρκυρα για να υπογράψει με την ομάδα του νησιού.

Στην ομάδα της Κύπρου φέτος έχει καταγράψει 11 συμμετοχές.

Σε ότι αφορά τον δεύτερο, είναι διεθνής Κύπριος επιθετικός που αγωνίζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας. Εδώ και μέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Κέρκυρα και οι πληροφορίες τον φέρνουν επίσης μια ανάσα από το νησί.

Ωστόσο, ο Μυτίδης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ Λάρνακας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και για τον λόγο αυτό οι «Φαίακες» θα τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού.

Ο 26χρονος επιθετικός, την φετινή σεζόν έχει 6 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ, ενώ οι αριθμοί του τα τελευταία χρόνια δεν είναι και οι καλύτεροι σε ότι αφορά το σκοράρισμα, αλλά στην Κέρκυρα ελπίζουν πως θα βρει τον καλό του εαυτό στο νησί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE