Εκτεθειμένοι…

Εκτεθειμένοι…

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστούν με μια λέξη ο διαιτητής, Νεόφυτος Νεοφύτου και ο βοηθός του Δώρος Τούρος, μετά το τεράστιο λάθος τους στο παιχνίδι κυπέλλου της Αλκής με την ΕΝΠ που έγινε στο «Αμμόχωστος».

Τόσο ο ρεφ της αναμέτρησης, όσο και ο βοηθός του στο πέναλτι του Χαρή, λανθασμένα δεν υπέδειξαν το γκολ – πέναλτι του ποδοσφαιριστή της Αλκής, αφού σύμφωνα και με την επαναληπτική προβολή της Cytavision η μπάλα φάνηκε ξεκάθαρα ότι πέρασε την γραμμή τέρματος, αφού πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE