ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ταξιαρχία να «τσιμπήσει» κάτι όπως έπραξε με τους αιώνιους της Λευκωσίας (γράφημα)

Η ταξιαρχία να «τσιμπήσει» κάτι όπως έπραξε με τους αιώνιους της Λευκωσίας (γράφημα)

Δεν έφταναν οι αποδεσμεύσεις παικτών αυτή τη βδομάδα, πέντε στον αριθμό, αυτές των Αουρέλιο, Λεονάρντο, Μεντζέντοβιτς, Αλέξε, Νικολίτα, ήρθε να προστεθεί στον Άρη και ένα σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο λόγος για τον Κύπριο μεσοαμυντικό, Κύπρο Χριστοφόρου.  Ο διεθνής δεξιοπόδαρος άσος θα υποβληθεί σε εχγείριση για αποκατάσταση της ζημιάς που έχει στον σπόνδυλο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες περίπου.

Έτσι, ακόμη ένα πρόβλημα προστίθεται για τον Ελλαδίτη προπονητή του Άρη, Γιάννη Χριστόπουλο.

Η Λεμεσιανή ομάδα αντιμετωπίζει η ώρα 16:00 στο Τσίρειο Στάδιο την Ανόρθωση, στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η τεχνική ηγεσία της ελαφράς ταξιαρχίας πέραν των απόντων που προαναφέραμε θα στερηθεί και της απουσίας του τιμωρημένου με κίτρινες κάρτες Ιονίτα, καθώς και του… μόνιμου απόντα Κύπρου.

Ο βαθμός δυσκολίας γίνεται ακόμη μεγαλύτερος με αυτά τα παορβλήματα για τον Άρη με πιθανό σχήμα για τον Γιάννη Χριστόπουλο να είναι Νουρεντινόφσκι κάτω από τα δοκάρια, Τροπάροφ και Ευσταθίου στο κέντρο της άμυνας, Μουλόπουλος και Ράντου στα αμυντικά άκρα, Παναγή και Νγκολόκ ως ανασταλτικά χαφ, με τον Φράγκο πιο μπροστά τους, Γιούσεφ και Πάγκαλος στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής και Μαραγκουδάκης στην κορυφή της επίθεσης.

Πάντως, στο Τσίρειο Στάδιο, στον πρώτο γύρο ο Άρης αξίζει να σημειωθεί… τσίμπησε βαθμό από τους αιώνιους της Λευκωσίας, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, έτσι, θέλει να κάνει «ζημιά» και απέναντι στην Ανόρθωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top