Είναι ασταμάτητος και βάζει σε σκέψεις τους «μεγάλους»!

Είναι ασταμάτητος και βάζει σε σκέψεις τους «μεγάλους»!

Την περσινή χρονιά ήταν ο Ματ Ντάρμπισαϊρ της Ομόνοιας, φέτος ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, άλλαξε πόλη. Ο Φλοριάν Τολεμές έχει «πιάσει» από την αρχή την κορυφή, και δεν την αφήνει. Το σέντερ φορ της ΑΕΚ «μαγεύει» στα κυπριακά γήπεδα, αλλά δεν υπάρχει μονάχα αυτός. Ο Φαμπρίτσιο της Αλκής βλέπει τις μετοχές του ανεβαίνουν όσο σκοράρει, ενώ μείωσε τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα από την πρώτη θέση. Ο Τολεμές έχει 15 γκολ, με τον επιθετικό της «Αθάνατης» να ακολουθεί κατά πόδας με 11, δείχνοντας ασταμάτητος. 

Η παρουσία αυτού του παιδιού δεν περνάει απαρατήρητη, με τις «μεγάλες» ομάδες του νησιού μας να τον έχουν τοποθετήσει ψηλά στη λίστα των εγχώριων παικτών που θα «παίξουν» στις ερχόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE