LIKE ONLINE

Απάντησε λάθος σε ερώτηση για 100.000 ευρώ ενώ η απάντηση ήταν… εξόφθαλμη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Απάντησε λάθος σε ερώτηση για 100.000 ευρώ ενώ η απάντηση ήταν… εξόφθαλμη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

 Λέμε συχνά πως οι απαντήσεις είναι μπροστά στα μάτια μας και πουθενά δεν είναι πιο αληθές αυτό από όσα έλαβαν χώρα σε ισπανικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Ο άτυχος διαγωνιζόμενος στο δημοφιλές τηλεοπτικό κουίζ «Ahora Caigo» έχασε 100.000 ευρώ όταν απάντησε λάθος στην ερώτηση. Μόνο που η απάντηση ήταν γραμμένη με μεγάλα γράμματα στο μπλουζάκι του!

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον παίκτη Alberto «τι είναι ο Steve Rogers στους "Avengers;", γιατρός, κύριος ή κάπτεν;». Κι ενώ ο Alberto είναι προφανώς φαν των υπερηρώων της Marvel για να φορά τέτοια μπλουζάκια, η απάντηση όφειλε να είναι απλή γι’ αυτόν. Αφού φορούσε μπλουζάκι με τον Captain America!

Ακόμα και ο παρουσιαστής Arturo Valls έδειξε κάποια στιγμή το t-shirt με την απάντηση, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον κάνει να καταλάβει, ο παίκτης όμως τον χαβά του. Και απάντησε τελικά «γιατρός»!

«Φοράμε αυτά τα μπλουζάκια και δεν ξέρουμε την απάντηση», διαμαρτυρήθηκε ο παρουσιαστής για το πάθημα του παίκτη. Απίστευτο πραγματικά…

Εναλακτικά δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top