ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελεγκτική Υπηρεσία: Καμιά εμπλοκή του Προέδρου στην ανάπτυξη στο Πέρα Πεδί - ΕΚΘΕΣΗ

Ελεγκτική Υπηρεσία: Καμιά εμπλοκή του Προέδρου στην ανάπτυξη στο Πέρα Πεδί - ΕΚΘΕΣΗ

«Δεν έχει τεθεί ενώπιον μας, ούτε και έχουμε εντοπίσει, οποιοδήποτε ελεγκτικό τεκμήριο που να δεικνύει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε, ή έχει, καθ΄ οιονδήποτε τρόπο εμπλοκή, είτε εκ συμφέροντος είτε κατά κατάχρηση εξουσίας, στην προώθηση της εν λόγω ανάπτυξης», συμπεραίνει σε έκθεση που δημοσίευσε την Τετάρτη (20/12) η Ελεγκτική Υπηρεσία για την προώθηση της ανάπτυξης στο Πέρα Πεδί Λεμεσού.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Η έκθεση «αθωώνει» τον Νίκο Αναστασιάδη και διαγράφει τον ισχυρισμό κομμάτων της αντιπολίτευσης ή επιτελείων υποψηφίων, επειδή «πέραν των αγοραπωλησιών και ανταλλαγών μεταξύ των συγγενών του Προέδρου της Δημοκρατίας και της εταιρείας Parnitha Development Ltd, όπως αυτές περιγράφονται στην έκθεση, δεν φαίνεται να υπήρχε άλλη σχέση τους με την εταιρεία αυτή, ή με την προτεινόμενη ανάπτυξη», όπως σημειώνει στα συμπεράσματά της.

Διαβάστε αυτούσια την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας

«Κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος» η λάσπη

Με δήλωσή του στο Twitter, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σχολίασε την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για την ανάπτυξη στο Πέρα Πεδί, ενώ σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι «άλλη μια προσπάθεια από τους γνωστούς παραγωγούς λάσπης και fake news σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, όχι μόνο κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος, αλλά αφήνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένους και τους εμπνευστές της παραγωγής λάσπης».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top