ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Είναι Χριστούγεννα και κάναμε πολλά δώρα στον αντίπαλο»!

«Είναι Χριστούγεννα και κάναμε πολλά δώρα στον αντίπαλο»!

Λιγομίλητος ο προπονητής της Πάφου, Λούκα Έλσνερ, δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0, όμως δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση των παικτών του!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Αν ξεχάσουμε το αποτέλεσμα, είμαι περήφανος για την εμφάνιση που κάναμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Είναι όμως Χριστούγεννα και κάναμε πολλά δώρα στον αντίπαλο στο σημερινό παιχνίδι. Η διακοπή θα είναι πάρα πολύ καλή για εμάς και όταν επιστρέψουμε, θα δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα προβλήματα.

Έχω ελπίδα ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της. Είναι πάντα απόλαυση να παίζεις κόντρα σε αυτή την ομάδα”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top