ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας: Έρχεται ο Νίκολσον και αναλαμβάνει δράση

Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας: Έρχεται ο Νίκολσον και αναλαμβάνει δράση

Στην τηλεόραση του «Άλφα» μίλησε ο Σερ Ντέιβιντ Νίκολσον, ο οποίος αναλαμβάνει την προεδρία του ΔΣ του νεοσύστατου Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Θα βρίσκεται, όπως είπε, στις 10 Ιανουαρίου στην Κύπρο για να παραμείνει για κάποιο διάστημα και έπειτα θα επισκέπτεται το νησί μερικές μέρες κάθε μήνα.

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στην εξυπηρέτηση του ασθενούς», όπως είπε, ενώ υποσχέθηκε αλλαγές από τον πρώτο χρόνο μετά την έναρξη της μεταρρύθμισης. «Ωστόσο, θα χρειαστεί», όπως δήλωσε, «πολύς χρόνος για να εφαρμοστούν όλες οι πρόνοιες της νομοθεσίας».

Ο Νίκολσον, μάλιστα, σχολίασε και τη στάση των κυβερνήσεων όσον αφορά στο Σύστημα Υγείας. «Η εμπειρία μου, λέει ότι οι κυβερνήσεις είναι συνήθως πολύ πιεστικές σε ό,τι αφορά τον τομέα της υγείας, παρουσιάζουν συνήθως μια φιλοδοξία η οποία όμως σε κάποιες περιπτώσεις είναι τόσο μεγάλη που τους απομακρύνει από την πραγματική έννοια της Υγείας», υποστήριξε ο άνθρωπος ο οποίος έζησε την κρίση του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας με τον θάνατο εκατοντάδων ηλικιωμένων και χρόνιων ασθενών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μαριλένας Παναγή (Φιλελεύθερος).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top