ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αξιολόγηση του ρόστερ και… οι πινελιές του Πέτεφ!

Η αξιολόγηση του ρόστερ και… οι πινελιές του Πέτεφ!

Το… αγωνιστικό κομμάτι της Ομόνοιας για το 2017 έκλεισε, και για πολλούς έκλεισε ίσως με τον καλύτερο τρόπο, αφού η νίκη με την Πάφο, όπως προέκυψαν τα βαθμολογικά δεδομένα, ήταν κάτι παραπάνω από “χρυσάφι” την δεδομένη χρονική στιγμή.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές έχουν μπροστά τους ένα κενό διάστημα για να ξεκουραστούν (ήδη κάποιοι είναι με άδεια για τις εορτές των Χριστουγέννων), έτσι ώστε να πάρουν πολύτιμες και σημαντικές ανάσες, για να επιστρέψουν πίσω στον αγωνιστικό «Γολγοθά» όσο πιο έτοιμοι γίνεται.

Φυσικά κάποιοι στο οικοδόμημα της Ομόνοιας αυτές τις μέρες δεν θα έχουν και ιδιαίτερο χρόνο ξεκούρασης, καθώς θα εργάζονται πυρετωδώς και αναφερόμαστε στο τεχνικό τιμ αλλά και στην επιτροπή προγραμματισμού, αφού το παράθυρο της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα, πλησιάζει να ανοίξει.

Η ομάδα από την αρχή της σεζόν «φώναζε» ότι χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιες γραμμές και τον Ιανουάριο το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να κάνει μερικές προσθήκες στο ρόστερ της, που ίσως την δώσουν μια έξτρα δυναμική, για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από το «Ηλίας Πούλλος» προ ημερών αποχώρησαν οι Λεάντρο Γκονζάλες και ο Πιτ Φελτχούιζεν, όμως ίσως να μην είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που θα δουν την πόρτα εξόδου από την Ομόνοια.

Φυσικά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σε πάροδο χρόνου, αφού ο Βούλγαρος τεχνικός αξιολογεί το υφιστάμενο ρόστερ του, κι αυτός είναι που κρατάει «το μαχαίρι και το καρπούζι», όσο αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν στην Ομόνοια τον Ιανουάριο.

Ναι μεν η Ομόνοια χρειάζεται ενίσχυση, όμως ο Ιβάιλο Πέτεφ δείχνει τεράστια διάθεση να κάνει και μεταγραφές και εκ των έσω, με ποδοσφαιριστές που ήταν μέσα στην ναφθαλίνη όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο κόουτς της Ομόνοιας από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Γέρι, αξιολογεί τους Βύντρα (εξαιρετικά τα εργομετρικά του) και τον Τουρέ, ενώ στο παιχνίδι με την Πάφο έριξε στο παιχνίδι δύο ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής (Αζίζ και Φιλιώτη) κινήσεις που δείχνουν ότι θέλει να αξιοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top