ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι εκπληκτικοί αριθμοί του Απόλλωνα… και το πρόγραμμα «φωτιά»!

Οι εκπληκτικοί αριθμοί του Απόλλωνα… και το πρόγραμμα «φωτιά»!

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να κλείσει το 2017 για τον Απόλλωνα του Σωφρόνη Αυγουστή.  Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού αν και έχουν τρία παιχνίδια λιγότερα από τις υπόλοιπες, εντούτοις παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και βγάζουν μια σπουδαία αγωνιστική εικόνα στο γήπεδο.

Οι αριθμοί δεν μπορούν να κρύψουν καθόλου την αλήθεια και αποτυπώνουν την σπουδαία κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Απόλλωνα μέσα στην χρονιά αυτή. Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή στους τελευταίους έξι αγώνες μετράει ισάριθμες νίκες με ένα απίστευτο συντελεστή τερμάτων 25υπέρ και 1κατά.

Φυσικά δεν μπορούμε να μην κάνουμε κι αναφορά σε όλα του τα παιχνίδια του Απόλλωνα για το 2017, στα οποία η Λεμεσιανή ομάδα σε σύνολο 34 αγώνων στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε 22 φορές τη νίκη, είχε 10 ισοπαλίες και ηττήθηκε μόνο 2 φορές, από ΑΕΚ και Ανόρθωση.

Στο Κολλόσι, όπως είναι φυσικό με τις μεγάλες νίκες και τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα της ομάδας βρίσκεται στο ζενίθ, με τον Απόλλωνα να δείχνει αγωνιστική με αγωνιστική το καλύτερο του πρόσωπο, φωνάζοντας ότι θέλει να διεκδικήσει κάτι από τον φετινό μαραθώνιο. 

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή αυτές τις μέρες θα έχουν την δυνατότητα να ξεκουραστούν από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έτσι ώστε στην επανέναρξη να βρεθούν ακόμη πιο έτοιμοι για να συνεχίσουν την θετική τους πορεία σε ένα πρόγραμμα “φωτιά” όπως προκύπτει. 

Βλέποντας κανείς τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κυανολεύκων» με την επανέναρξη, θα πει αμέσως ότι η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή είναι εκεί που θα χρειαστεί να δείξει γερό μέταλλο για να μπορέσει να αντεπεξέλθει.

Οι γαλάζιοι θα κληθούν να δώσουν συνολικά 14 παιχνίδια σε 54 μέρες.Συγκεκριμένα Θα αντιμετωπίσει με σειρά ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα, Πάφο, Ανόρθωση, Ομόνοια, Άρη και δύο φορές τον ΑΠΟΕΛ, ενώ θα ακολουθήσουν με σειρά τα παιχνίδια με Δόξα, ΑΕΚ, Οθέλλο (Κυπέλλο), Αλκή, Οθέλλο, Εθνικό Άχνας.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top