ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 'δράκου' των Αμπελοκήπων - Βίντεο με τη δράση του

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 'δράκου' των Αμπελοκήπων - Βίντεο με τη δράση του

Με την ίδια εισαγγελική διάταξη δόθηκε και βιντεοληπτικό υλικό με την δράση του-Πληροφορίας ζητά η Ασφάλεια από όσους ή όσες τυχόν τον αναγνωρίσουν.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 25χρονου «δράκου» των Αμπελοκήπων, ο οποίος συνελήφθη, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για βιασμούς κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού.

Πρόσθετα, με την ίδια διάταξη δόθηκε στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο εμφαίνεται ο τρόπος της εγκληματικής του δράσης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Στάμο Αναστάσιο-Θεοδόσιο του Ιωάννη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 22-2-1992 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορούμενου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Αν δεν εμφανίζεται το βίντεο πατήστε εδώ

Το χρονικό της υπόθεσης

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο 25χρονος Έλληνας, ως ο «δράκος» των Αμπελοκήπων, ο οποίος σχεδόν κάθε νύχτα εδώ και έναν έως ενάμιση μήνα, ακολουθούσε και πραγματοποιούσε σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρές κοπέλες, συνήθως 20χρονες, τις οποίες πετύχαινε ασυνόδευτες να κυκλοφορούν μεσάνυχτα ή ξημερώματα στους Αμπελόκηπους και συνήθως στις οδούς Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου και στις καθέτους αυτών.

Προτιμούσε τις περιπτώσεις που τα θύματά του φορούσαν ρούχα που μπορούσε να τραβήξει και να βγάλει εύκολα μαζί με το εσώρουχο, όπως κολάν κλπ., αφού πρώτα τις ακινητοποιούσε και στη συνέχεια της θώπευε με τα χέρια του στα γεννητικά τους όργανα…

Στο σημείο αυτό σημειώνεται ότι η κατηγορία είναι βιασμός και για την περίπτωσή του ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 7 κοπέλες ως θύματά του και μία απόπειρα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν και τυχόν άλλα θύματά του.

Οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει από βιντεοληπτικό υλικό και είχαν καθαρές περιγραφές του από τα θύματά του, έτσι λοιπόν, τοποθετήθηκαν αστυνομικοί με πολιτικά σε διάφορα κρίσιμα και ύποπτα σημεία που συνήθιζε να χτυπάει και τον συνέλαβαν ακριβώς την στιγμή που επιχείρησε να επιτεθεί σε βάρος μίας κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, κατά την ανάκριση και όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε αυτό, εκείνος απάντησε εντελώς κυνικά πως το έκανε …«για πλάκα»…

Από news247

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top