ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελειώνουν οι διακοπές… έρχονται οι μεταγραφές!

Τελειώνουν οι διακοπές… έρχονται οι μεταγραφές!

Ο ΑΠΟΕΛ «καμαρώνει» το σπουδαίο «διπλό» που πήρε μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και μάλιστα με μπόλικη άνεση. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής μπήκαν δυναμικά στην διεκδίκηση της «κούπας», έχοντας και χρωστούμενα.

Το 2018 θα τους βρει να δίνουν «back to back» παιχνίδια, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την έκβαση της χρονιάς. Οι παίκτες τούτη τη στιγμή βρίσκονται σε διακοπές, φορτίζουν τις «μπαταρίες» τους, με σκοπό να επιστρέψουν αυτήν την εβδομάδα στις προπονήσεις και να ζεστάνουν τις «μηχανές» ενόψει των «μαχών» με Άρη Λεμεσού και Αλκή, μέσα στο «σπίτι» τους.

Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί οι παίκτες να μην έχουν στο μυαλό τους τις διακοπές, αλλά την επιστροφή στη «δράση». Για την ενίσχυση φροντίζει η διοίκηση, ειδικότερα από τη στιγμή που πλησιάζει η στιγμή για το άνοιγμα του μεταγραφικού «παραθύρου» που θα φέρει «δωράκια» στον Αρχάγγελο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα δώσει τα πάντα να «πιάσει» κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα, και να παραμείνει εκεί έως το τέλος, με απώτερο σκοπό να πανηγυρίσει άλλο ένα πρωτάθλημα στην Κύπρο, και να δώσει χαρά στον κόσμο που περιμένει πως και πως το έκτο συνεχόμενο για να «σπάσει» ένα ιστορικό ρεκόρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top