Χτυπούν την πόρτα της Στεάουα και της Μπράγκα…

Χτυπούν την πόρτα της Στεάουα και της Μπράγκα…

Σύντομα η διοίκηση θα ενεργοποιηθεί περισσότερο για δυο παίχτες, που είναι δανεικοί από άλλες ομάδες και εξελίσσονται σε σημαντικά στελέχη της ομάδας.

Μιλούμε για τους Αντόνιο Γιάκολις, που είναι δανεικός για ένα χρόνο από την Στεάουα και τον Άλεφ Ντος Σάντος από την Μπράγκα. Ήδη για τον Κροάτη επιθετικό έχουν εκφράσει την πρόθεση τους να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι στο Κολόσσι.

Πληροφορία του Themasports, αναφέρει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να ζητήσουν να πάρουν και την επόμενη χρονιά δανεικό τον Γιάκολις. Θεωρώντας προφανώς ψηλό το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ, για αγορά των δικαιωμάτων του.

Για τον Άλεφ Ντος Σάντος, σύντομα θα έχουν επαφές με την Πορτογαλική Μπράγκα. Επειδή είναι μικρότερος (γίνεται 23 χρόνων σε ένα μήνα) ο Βραζιλιάνος χαφ, δεν αποκλείεται να κάνουν πρόταση να τον πάρουν με ελευθέρα μετεγγραφή το προσεχές καλοκαίρι.

Σε σχέση με τα χθεσινά δημοσιεύματα για τον Νίκο Μαρτίνες από την Αμερική, ότι η ομάδα Φιλαδέλφεια Γιούνιον, θα κάμει κίνηση να τον αγοράσει από τον Ολυμπιακό, δεν προκαλούν ανησυχία στον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι έχουν πάρει δανεικό τον Αργεντινό για ένα χρόνο. 

Δεν σκοπεύουν να “σπάσουν” τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, πολύ περισσότερο τώρα που ο παίχτης ξεκίνησε να αποδίδει σύμφωνα με τις γνωστές του δυνατότητες.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE