Το τραυματισμό του Δημάρχου Γερίου καταδικάζει η Ένωση Δήμων Κύπρου

Το τραυματισμό του Δημάρχου Γερίου καταδικάζει η Ένωση Δήμων Κύπρου

Τον «προπηλακισμό και βάναυση κακοποίηση» του Δημάρχου Γερίου Νεόφυτου Παπαλαζάρου, από πολίτη στον οποίο υπέδειξε τη συμμόρφωσή του στην κείμενη νομοθεσία της Δημοκρατίας και το σεβασμό του προς το περιβάλλον και τους δημότες Γερίου, καταδικάζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Δήμων Κύπρου.

Σημειώνει ότι με θλίψη παρατηρεί μέσα σε λίγα μόνο εικοσιτετράωρα και δεύτερη βίαιη και απαράδεκτη ενέργεια σε βάρος Δημάρχου.

«Ο Δήμαρχος δέχθηκε βίαιη επίθεση στην προσπάθειά του να αποτρέψει τον εν λόγω πολίτη από το να εκφορτώσει παράνομα σε περιοχή του Γερίου σκουπίδια. Καλούμε την Αστυνομία να προβεί στις δέουσες ενέργειες για τη σύλληψη του δράστη και προσαγωγή του ενώπιον της δικαιοσύνης. Η διατήρηση ενός κλίματος εκφοβισμού κατά εκλεγμένων αξιωματούχων πλήττει το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια την κοινωνία και κατ’ επέκταση τη δημοκρατία. Πρέπει να αποδίδεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως θεσμός και στους εκλελεγμένους εκπροσώπους της, ο πρέπων σεβασμός από την κοινωνία και να παρέχεται η ανάλογη προστασία από το κράτος», καταλήγει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE