«Μάγεψε» ο παιχταράς ακόμα και στα… 47!

«Μάγεψε» ο παιχταράς ακόμα και στα… 47!

Μπορεί να πέρασαν τα χρόνια, αφού πλέον οδεύει προς τα… 50 ο 47χρονος (03/12/1970) Κριστιάν Καρεμπέ, όμως η τέχνη του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται!

Στο λίγο διάστημα που αγωνίστηκε με την ομάδα των Ξένων, έδειξε πως ακόμα και σε τέτοια ηλικία μπορεί να “μαγέψει” το πλήθος και να βάλει “γυαλιά” στους νεότερους.

Ας μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών μέσων του ευρωπαϊκου ποδοσφαίρου, με πάνω από 50 συμμετοχές στην Εθνική Γαλλίας, τον οποίο είχαμε την τύχη να απολαύσουμε ΚΑΙ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE