Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στο Μάντσεστερ

Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στο Μάντσεστερ


Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες, τουλάχιστον τρεις με τέσσερις όροφοι έχουν τυλιχτεί στις φλόγες. Η φωτιά ξέσπασε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ το κτήριο βρίσκεται στις βόρειες συνοικίες της βρετανικής πόλης.

 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής του Μάντσεστερ, η φωτιά ξέσπασε στον 9ο όροφο του 12ώροφου κτηρίου, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Afflecks Palace, πλησίον της κεντρικής αγοράς της πόλης. Οι φλόγες επεκτάθηκαν πολύ γρήγορα στον 10ο όροφο, ενώ πολλά διαμερίσματα έχουν ήδη καταστραφεί ολοσχερώς.

Οι φλόγες και οι καπνοί έχουν κατακλύσει πολλούς ορόφους, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα, δίχως να έχει γίνει γνωστό αν στο κτήριο βρίσκονται εγκλωβισμένοι άνθρωποι. Στο σημείο έχουν σπεύσει τουλάχιστον 12 οχήματα της Πυροσβεστικής.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους τόσο για την ασφάλεια των πολιτών, όσο και για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των πυροσβεστικών οχημάτων και των ασθενοφόρων. Ο εκπρόσωπος, δε, καλεί τους πολίτες να μην πλησιάζουν, καθώς η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να κλείσουν τα παράθυρα και τις πόρτες τους, για να προφυλαχθούν από τον καπνό και άλλα βλαβερά στοιχεία.

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE