ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η οργή από τη μία και το ντέρμπι από την άλλη

Η οργή από τη μία και το ντέρμπι από την άλλη

Δεν λέει να σταματήσει η οργή, η αγανάκτηση, των φίλων της ΑΕΛ για το νέο μέτρο που ήδη… λειτουργεί η ΚΟΠ για καταπολέμηση της βίας.

Το ότι οι φίλοι της ΑΕΛ θα πρέπει μονάχα να προαγοράσουν εισιτήριο διαδικτυακά από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για να βρεθούν αύριο Τετάρτη (03-01-2018) στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχει δημιουργήσει ένα τέτοιο σκηνικό που διοίκηση και κόσμος ασχολούνται με αυτό το ζήτημα, αλλά τον προπονητή, Μπρούνο Μπαλταζάρ, μαζί με τους συνεργάτες του και τους παίκτες να είναι μονάχα στραμμένη η προσοχή τους στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του σούπερ παιχνιδιού.

Σερφάροντας κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα παρατηρήσει την οργή του κίτρινου λαού της Λεμεσού προς τα αρμόδια όργανα και δη την ΚΟΠ για αυτό το νέο της μέτρο, ενώ εάν προσέξει κανείς, αρκετοί ΑΕΛίστες ενώνουν τη φωνή τους μαζί με την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων και προχώρησαν σε κάποιες κινήσεις και καταγγελίες.

Η διοίκηση της ΑΕΛ, πάντως, περιμένει πως μέχρι και την υστάτη, την Τετάρτη λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι, η ΚΟΠ θα συναινέσει και θα αποδεχτεί την έκκληση του Ανδρέα Σοφοκλέους που έκανε την Τρίτη για να ανοίξουν ταμεία στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου για να μπορέσουν οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό του συγκροτήματος του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος κόουτς έχει προσπαθήσει να «ντοπάρει» και τους παίκτες του και να τους δώσει περαιτέρω κίνητρα και με βάση και την εξέλιξη την πιο πάνω που αφορά τα εισιτήρια του ντέρμπι, προσπαθώντας να τονώσει ακόμη πιο πολύ τους ποδοσφαιριστές για να υπερβάλουν εαυτούς στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Οι απουσίες των τιμωρημένων με κίτρινες κάρτες Αϊρόσα και Γουίλερ προβληματίζουν αρκετά τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, όπως και των τραυματιών Μπενίτεζ και Ηλία, αλλά ο Πορτογάλος κόουτς είναι σε θέση να έχει αυτές τις επιλογές και να παρατάξει όπως ο ίδιος νομίζει σωστά την ΑΕΛ για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη πρώτη αποστολή για το 2018.

Με θετικό πρόσημο την άμυνα, απέναντι σε μία ομάδα που σκοράρει κατά… ρυπάς, δεν άφησε παιχνίδι που να μην βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα ο Απόλλωνας, η ΑΕΛ ευελπιστεί να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε σε «νεκρό» χρόνο στο ντέρμπι της Λεμεσού στον πρώτο γύρο, όπου το χαμένο πέναλτι στέρησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς.  Την χρειάζεται και με το παραπάνω μία νίκη σε ντέρμπι η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της τρέχουσας περιόδου και θα προσπαθήσει με ότι έχει και δεν έχει να την πάρει απέναντι στον συμπολίτη.

Διαβάστε επίσης:

Μας ρωτούσαν ΑΕΛίστες και δεν ξέραμε τι να τους πούμε!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top