ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την υστάτη θα κριθεί του «Τρίσκο», τι ισχύει για Μουρίγιο

Την υστάτη θα κριθεί του «Τρίσκο», τι ισχύει για Μουρίγιο

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε ο Ιβάν Τρισκόφσκι μετά και τον τραυματισμό του στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Σκοπιανός επιθετικός έχει κάποιες ενοχλήσεις, όμως δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό. Το θέμα είναι αν θα προλάβει το ματς με την Ανόρθωση. Κάτι που για την ώρα δεν μπορεί κανείς να απαντήσει με σιγουριά.

Ο Ιδιάκεθ θα περιμένει να τον δει μέσα στις επόμενες δυο προπονήσεις, κυρίως αυτή του Σαββάτου, για να διαπιστώσει αν θα τον υπολογίζει ή όχι.

Απ’ εκεί και πέρα είναι και το θέμα με τον Μουρίγο που έμεινε εκτός. Ο Βάσκος έχει ένα μυϊκό τραυματισμό που δεν είναι κάτι σοβαρό και θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει ίσως και αύριο (5/1). Είναι πιθανό να προλάβει το ντέρμπι με την Ανόρθωση, όμως και εδώ ο Ιδιάκεθ θα πρέπει να περιμένει μέχρι και την τελευταία προπόνηση.

Για τον Χέφελ τα πράγματα είναι μπερδεμένα, αλλά και να προλάβει και να είναι στην αποστολή δεν αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Σημαντικές από κάθε άποψη οι επιστροφές των Καταλά και Λαρένα που θα πάρουν φανέλα βασικού, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Αντωνιάδης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδια στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο Λάμπρος Γεωργίου - Το φορτηγό του έπεσε σε χαράδρα

Νέα τραγωδια στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο Λάμπρος Γεωργίου - Το φορτηγό του έπεσε σε χαράδρα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Λάμπρος Γεωργίου, 58 ετών από την Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top