ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ντέρμπι κορυφής, τα ερωτηματικά με τις απουσίες και η προσπάθεια στα μεταγραφικά!

Το ντέρμπι κορυφής, τα ερωτηματικά με τις απουσίες και η προσπάθεια στα μεταγραφικά!

Ένα πολύ σημαντικό από όλες τις πλευρές εκτός έδρας ντέρμπι δίνει την ερχόμενη Κυριακή (7/1) η ΑΕΚ.

Γράφει ο Γιώργος Λεωνίδου

Οι κιτρινοπράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 19η αγωνιστική και είναι ντέρμπι κορυφής αφού η ΑΕΚ βρίσκεται στη πρώτη θέση με 40 βαθμούς ενώ η Κυρία στη δεύτερη με 37. Μια δύσκολη αναμέτρηση για την ΑΕΚ μιας και το Παπαδόπουλος αποτελεί μια δύσκολη έδρα όμως ο στόχος είναι ένας και δεν αλλάζει. Νίκη και μόνο νίκη. Εξάλλου αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό οφείλεις να στοχεύεις στο τρίποντο όπου και αν αγωνίζεσαι.

Υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ μιας και θα περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ιβάν Τρισκόφσκι όπως και του Άντερ Μουρίγιο. Σίγουρα εκτός ο τιμωρημένος Αντωνιάδης, επιστρέφουν οι Λαρένα και Καταλά που εξέτισαν την ποινή τους. Όσον αφορά τον Χέφελ, ακόμη και να προπονηθεί φουλ, ο Βάσκος τεχνικός δεν θα τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα καθώς έχασε πολλές προπονήσεις. Βέβαια ο Ιδιάκεθ απέδειξε πως είναι απρόβλεπτος και έτσι δεν μπορεί να γίνει ασφαλές πρόβλεψη.

Στο περασμένο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα οι Τομάς, Κάσες και Σορία είχαν εξαιρετική απόδοση με τον τελευταίο όμως να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση. Στο κεφάλαιο μεταγραφικά γίνεται προσπάθεια να βρεθεί κάτι αρκετά καλό που να μπορεί να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top