ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απαραίτητη σοβαρότητα και οι πιθανές αρχικές επιλογές του Σοφρώνη Αυγουστή!

Η απαραίτητη σοβαρότητα και οι πιθανές αρχικές επιλογές του Σοφρώνη Αυγουστή!

Ο Απόλλωνας ταξιδεύει σήμερα (6/1) στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί όμως θέλει προσοχή το ματς και επιβάλλεται να παρουσιαστεί σοβαρός.

Δύσκολη έδρα το Αμμόχωστος-Επιστροφή, αξιόλογη ομάδα η Νέα Σαλαμίνα (ειδικά εντός έδρας) και το συγκρότημα του Σοφρώνη Αυγουστή αν και είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις πόντους οφείλει να παρουσιαστεί πειθαρχημένο και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να διώξει το όποιο άγχος μπορεί να παρουσιαστεί στη πορεία. Ο κύπριος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του τιμωρημένου Ζοάο Πέδρο και του εδώ και καιρό τραυματία Αγγελή. Ο Άλεξ Ντα Σίλβα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή του σημερινού (6/1) ματς.

Μια πιθανή ενδεκάδα που ενδέχεται να παρατάξει ο κ. Αυγουστή είναι με τον Βάλε κάτω από τα δοκάρια, τον Σαρδινέρο να αντικαθιστά τον τιμωρημένο Πεδρο στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ θέση στο αριστερό θα πάρει ο Βασιλείου. Αμυντικό κεντρικό δίδυμο οι Ρομπέρζ και Γιούστε. Στο χώρο του κέντρου θεωρούνται σίγουροι οι Σακέτι-Μαρτίνεζ με τον τρίτο της παρέας να είναι ο Άλαν, εκτός και αν ο Άλεφ νιώθει εντελώς καλά και έτοιμος. Ως δεξί εξτρέμ θα αγωνιστεί ο Γιάκολιτς, στο αριστερό ο Παπουλής ή ο Σκέμπρι ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνει ο επιθετικός από την Αργεντινή, Εμιλιάνο Ζελάγια, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Όσον αφορά το κεφάλαιο κόσμος, περίπου χίλια άτομα θα δώσουν το παρών τους στο πέταλο του γηπέδου της Νέας Σαλαμίνας από την στιγμή που δεν υπάρχει σε αυτό τον αγώνα το μέτρο που εφάρμοσε η ΚΟΠ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top