ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε αυτό το ντέρμπι θέλει να φανεί «Κυρία»… για να πάρει τη νίκη και την κορυφή!

Σε αυτό το ντέρμπι θέλει να φανεί «Κυρία»… για να πάρει τη νίκη και την κορυφή!

Η Ανόρθωση το απόγευμα του Σαββάτου (6/1) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και είναι έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ που θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Είναι γεγονός ότι τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον ΑΠΟΕΛ (ήττα) και Δόξα (ισοπαλία), πολύ περισσότερο το δεύτερο παιχνίδι, δημιούργησαν έναν κλίμα προβληματισμού και απογοήτευσης στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και των φίλων της «Κυρίας».

Φυσικά στο στρατόπεδο της Βαρωσιώτικης ομάδας όλοι το γνώριζαν ότι κάποια στιγμή θα έρχονταν οι κακές μέρες όμως δεν θα πρέπει να γκρεμίσουν ότι έχτισαν μέχρι στιγμής και καλούνται να γυρίσουν άμεσα σελίδα, για να αντεπεξέλθουν σε αυτόν τον δύσκολο αγωνιστικό «Γολγοθά» του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Στην Ανόρθωση έχουν ενώπιον τους σε μόνο κάτι λίγες ώρες για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Ρόνι Λέβι να καλείται να βρει το «κουμπί» έτσι ώστε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του προς το καλύτερο για να μπορέσει να κατακτήσει το πολυπόθητο τρίποντο.

Όλοι στην ομάδα της Αμμοχώστουν ξέρουν πολύ καλά ότι μια ενδεχομένη επιτυχία σε ένα τέτοιο ματς θα επαναφέρει πίσω τα χαμόγελα και παράλληλα θα δώσει στην ομάδα την χαμένη της αυτοπεποίθηση και ψυχολογία η οποία έγινε άνεμος στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

Επίσης περάν των πιο πάνω που προαναφέραμε, ο στόχος της νίκης και της κατάκτησης των τριών βαθμών γίνεται αδιαπραγμάτευτος, καθώς θα έχει κι άλλες θετικές προεκτάσεις. Πρώτα απ’ όλα θα δώσουν την απαιτούμενη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και κατά δεύτερον θα ανεβάσουν την «Κυρία» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μια νίκη σε ντέρμπι πάντα μπορεί… να αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο κι αυτό θα επιζητήσει να κάνει και η Ανόρθωση αύριο μέσα στο σπίτι της. Σε αντίθετη περίπτωση αν η «Κυρία» δεν μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα σε άλλο ένα ματς θα δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη πίεση, μια βδομάδα μάλιστα πριν το μεγάλο ματς με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισραηλινός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Παλάνγκα όμως είδε τον Σιβού να προλαβαίνει και ετοιμάζει τα πλάνα του έχοντας κι αυτό στην διάθεση του.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να δούμε είναι με τους Αρούζ κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα ο Σιβού με τον Πράνιτς θα απαρτίζουν τα δύο άκρα της άμυνας και ο Ντουγκλάο με τον Σίντελφελντ για άλλο ένα ματς θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της «Κυρίας», το οποίο θα έχει στόχο να αναχαιτίσει τις επιθετικές προσπάθειες των παικτών της ΑΕΚ.

Στην μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Βίκτρο και Οικονομίδης ενώ σε ρόλο 10αριού θα βρεθεί για άλλη μια φορά ο Ράγιος.

Όσον αφορά την επίθεση ο Σισέ με τον Αμπντουλάγιεφ θα καλύψουν τα δύο «φτερά» και ο Καμαρά θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top