Θα τους… «χτυπήσει» το καμπανάκι ο Πέτεφ!

Θα τους… «χτυπήσει» το καμπανάκι ο Πέτεφ!

Η χαλάρωση των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας μετά το 2-0 ήταν ένας από τους κύριους λόγους για να έρθει η ισοφάριση από πλευράς του Ολυμπιακού κάτι που δεν άρεσε στον Βούλγαρο τεχνικό.

Σίγουρα είναι στοιχείο που προβλημάτισε τον κόουτς της Ομόνοιας (το επεσήμανε και στην διάσκεψη) και στις επόμενες προπονήσεις ενόψει του παιχνιδιού με τον Ερμή είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα το μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να μην επαναληφθεί.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας προσπαθεί να “σουλουπώσει” την ομάδα του και ένα από αυτά που πρέπει να διορθώσει είναι τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι της, τα οποία ομολογουμένως σε προηγούμενα ματς έφεραν απώλειες βαθμών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE