ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκαν ακόμα και κλοπές που δεν καταγγέλθηκαν ποτέ

ΠΑΦΟΣ: Παραδέχθηκαν ακόμα και κλοπές που δεν καταγγέλθηκαν ποτέ

Μέχρι και κλοπές που δεν καταγγέλθηκαν ποτέ στην Αστυνομία, παραδέχθηκαν η 19χρονη και ο 36χρονος, που βρίσκονται υπό κράτηση από την Τετάρτη 3/1, μετά τη σύλληψη τους για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, ακόμη τέσσερις υποθέσεις που αφορούν στα αδικήματα της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, της κλοπής από κατοικία, της κλοπής αυτοκινήτου και της κλοπής περιουσίας, που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου, έχουν εξιχνιαστεί.

Η εξιχνίαση τους επετεύχθη κατά τη διερεύνηση υπόθεσης νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου και για την οποία από την περασμένη Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, 2018 τελούν υπό κράτηση 19χρονη και 36χρονος.

Οι δύο ύποπτοι έχουν παραδεχτεί τη διάπραξη μίας ακόμη διάρρηξης κατοικίας, τη διάπραξη κλοπής από κατοικία, τη διάπραξη κλοπής αυτοκινήτου καθώς και την κλοπή εξαρτημάτων από θαλάσσιο σκάφος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη και ο 36χρονος ομολόγησαν το Σάββατο 6/1 στους ανακριτές της Αστυνομίας την κλοπή διαφόρων εξαρτημάτων από θαλάσσιο σκάφος, που ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο υποστατικού, στην επαρχία Πάφου. Η κλοπή διαπράχθηκε λίγες μέρες πριν τη σύλληψη των δύο υπόπτων από την Αστυνομία, ενώ την ίδια μέρα οι ύποπτοι εισήλθαν σε κατοικία στην επαρχία Πάφου, από την οποία έκλεψαν τα κλειδιά ενός αυτοκίνητου.

Περαιτέρω, οι δύο ύποπτοι παραδέχτηκαν πως στις 12 Δεκεμβρίου, 2017, στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων, στην επαρχία Πάφου, έκλεψαν αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης του οποίου κατήγγειλε την κλοπή την ίδια μέρα στην Αστυνομία.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από την Αστυνομία στις 14 Δεκεμβρίου, 2017, το μεσημέρι, εγκαταλελειμμένο σε σημείο στην επαρχία Πάφου και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του την ίδια μέρα.

Επίσης στις 12 Δεκεμβρίου, 2017, κατά τη διάρκεια της νύκτας, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι 19χρονη και 36χρονος, διέρρηξαν κατοικία στην επαρχία Πάφου και έκλεψαν μία ξύλινη φιγούρα ζώου.

Οι 19χρονη και 36χρονος υπέδειξαν χθες στα μέλη της Αστυνομίας τις σκηνές της πιο πάνω διάρρηξης και των πιο πάνω κλοπών.

Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες των δύο πιο πάνω κατοικιών και ο ιδιοκτήτης του θαλάσσιου σκάφους δεν είχαν προβεί σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι 19χρονη και 36χρονος παραμένουν υπό κράτηση, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top