ΠΑΦΟΣ: Γυναίκα μέθυσε και άρχισε να βρίζει έξω από ξενοδοχείο

ΠΑΦΟΣ: Γυναίκα μέθυσε και άρχισε να βρίζει έξω από ξενοδοχείο

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον 42χρονης από την Βρετανία για τα αδικήματα μέθης, πρόκλησης ανησυχίας και δημόσιας εξύβρισης.

Η υπόθεση ορίστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για τις 22 Ιανουαρίου του 2018 .

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 02:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/1) η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για πρόκληση ανησυχίας σε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Κάτω Πάφο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην σκηνή όπου εντόπισαν την 42χρονη που βρισκόταν στην υποδοχή του ξενοδοχείου η οποία προκαλούσε ανησυχία και φώναζε ενώ άσκησε αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη της.

Η 42χρονη, μόνιμη κάτοικος Πάφου συνελήφθη στις 02:30 τα ξημερώματα και τέθηκε υπό κράτηση στα αστυνομικά κρατητήρια του κεντρικού αστυνομικού σταθμού.

Το τμήμα μικροπαραβάσεων εξετάζει την υπόθεση.

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE