ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφήνουν το «διπλό», πιάνουν το εντός με τον Ερμή! Αρκετά τα… «θέματα»!

Αφήνουν το «διπλό», πιάνουν το εντός με τον Ερμή! Αρκετά τα… «θέματα»!

Κρατάνε τα θετικά της νίκης με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στην Ομόνοια και παράλληλα ο Ιβάιλο Πέτεφ προσπαθεί να «κρούσει» τον κώδωνα του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του παιχνιδιού με τον Ερμή.

Οι «πράσινοι» ναι μεν έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο Μακάρειο όμως… η χαλαρότητα που έδειξαν στο δεύτερο που παρολίγον να τους «κοστίσει» το τρίποντο (άναψαν λαμπάδα στον Ματ) είναι αυτό που προβλημάτισε τον Βούλγαρο τεχνικό.

Αφήνουν λοιπόν στην Ομόνοια το «διπλό» με τον Ολυμπιακό και κοιτάζουν για τα καλά το παιχνίδι με τους «φτεροπόδαρους», οι οποίοι ναι μεν είναι στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως έδειξαν ότι είναι υπολογίσιμοι, ειδικά στους δύο τελευταίους αγώνες με τον Κωστάκη Καϊάφα στον πάγκο τους.

Το συγκρότημα του Πέτεφ, αυτό που ήθελε να κάνει ήταν να «χτίσει» ένα συνεχόμενο σερί νικών (το καταφέρνει μέχρι στιγμής) έτσι ώστε να αποκτήσει την δυναμική και την ψυχολογία ενόψει των δύσκολων αγώνων που θα ακολουθήσουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στον επερχόμενο αγώνα του Σαββάτου η Ομόνοια θα επιστρέψει στο «σπίτι» της για πρώτη φορά μέσα στο 2018 (έπαιξε εκτός με Αλκή και Ολυμπιακό) και θα προσπαθήσει μπροστά από τον κόσμο της, ο οποίος «ζεσταίνεται» με τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του να πάρει τη νίκη που θα τις επιτρέψει να πάει στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με Απόλλωνα και ΑΕΛ (και τα δύο εκτός) με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Φυσικά στο «Ηλίας Πούλλος» δεν σκέφτονται τα ντέρμπι αλλά βλέπουν κάθε παιχνίδι και κάθε αγωνιστική ξεχωριστά. Το έργο και το πλάνο του Πέτεφ, άρχισε ήδη να φαίνεται σε κάθε ματς με αρκετούς ποδοσφαιριστές να δείχνουν ανεβασμένοι με κύριο στόχο και μέλημα να οδηγήσουν την ομάδα τους, στους στόχους της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ενόψει του αγώνα με τους «φτεροπόδαρους» ο τεχνικός της Ομόνοια δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Μπρεέβελντ, Δημητρίου, Μαργκάσα και Χριστοδούλου ενώ εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου εκτός θα είναι και οι τραυματίες Κανού και Εκίθα.

Στα θετικά είναι ότι ο Βούλγαρος τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τον ανεβασμένο Χριστοφή το τελευταίο διάστημα ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Στα μεταγραφικά γίνεται μια έντονη προσπάθεια τις τελευταίες ώρες για απόκτηση του κεντρικού ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Φαμπρίτσιο και ο Εκίθα βρίσκονται προ των πυλών για να αποχωρήσουν από το «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top