Δεύτερη προσπάθεια να φέρουν τον Μπεν στο Κολόσσι

Δεύτερη προσπάθεια να φέρουν τον Μπεν στο Κολόσσι

Την πόρτα του Ολυμπιακού Πειραιώς για παραχώρηση υπό τη μορφή δανεισμού του Μπεν έχει κτυπήσει εκ νέου ο Απόλλωνας.

Το περασμένο καλοκαίρι οι κυανόλευκοι της Λεμεσού τον ζήτησαν για πρώτη φορά από την Πειραιώτικη ομάδα, αλλά τότε εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Δεύτερη προσπάθεια έκαναν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο οι κυανόλευκοι της Λεμεσού και για ορισμένες προϋποθέσεις θα γίνει, εάν γίνει, η όλη πράξη.  Υπήρχει και θέμα εκκρεμοτήτων, διαφορών Μπεν και Ολυμπιακού, για να δοθεί ένα τέλος στο που θα συνεχίσει την καριέρα του κιόλας ο παίκτης

Πάντως, να σημειωθεί, ότι αναφορά για το ότι ο Απόλλωνας κινήθηκε και τώρα για τον Μπεν έκανε την Τρίτη (09-01-2018) το Sport24 Radio.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE