Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει αν θα παντρευτεί με τον Κουινέλη πριν τον ερχομό του παιδιού τους - VIDEO

Η Ήβη Αδάμου αποκαλύπτει αν θα παντρευτεί με τον Κουινέλη πριν τον ερχομό του παιδιού τους - VIDEO

Με το χαμόγελο στα χείλη η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για το ευχάριστο γεγονός που άλλαξε την ζωή της. 

Η Ήβη Αδάμου περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Μιχάλη Κουινέλη και μίλησε για αυτή την όμορφη περίοδο που διανύει, το φύλο του μωρού που περιμένει, αλλά και εάν πρόκειται να φάμε σύντομα κουφέτα.

 Η Ήβη Αδάμου είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day:

«Τον γάμο που τον είδατε; Δεν είμαι σίγουρη για γάμο. Μας συμβαίνει κάτι πολύ όμορφο. Είμαι ακόμη σε αρχικό στάδιο στην εγκυμοσύνη. Ήταν κάτι που το θέλαμε. Το φύλο του μωρού δεν το ξέρουμε ακόμη ξεκάθαρα. Υπάρχει μια εικόνα, αλλά είναι πολύ νωρίς και δεν θα ήθελα να μιλήσω περισσότερο για αυτό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE