LIFESTYLE

Μάθετε τι 'δεν' έκανε ο ΣΚΑΪ στον Θεοφάνους και έφτασαν στα δικαστήρια! - VIDEO

Μάθετε τι 'δεν' έκανε ο ΣΚΑΪ στον Θεοφάνους και έφτασαν στα δικαστήρια! - VIDEO

Την κατάληξη του καναλιού ΣΚΑΪ και του Θεοφάνους στα δικαστήρια αποκάλυψε ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης στο πάρτι των γενεθλίων του. 

Ο Γιώργος Θεοφάνους με τον δικό του πάντα τρόπο ανακοίνωσε ότι ότι δεν πέρασε καλά στον ΣΚΑΪ και ότι η συνεργασία τους αναγκαστικά παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης.  

Ο μουσικοσυνθέτης θα κινηθεί νομικά, αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα εξωδικαστικά.

Σχετικό άρθρο: Στα δικαστήρια πασίγνωστος Κύπριος με τον ΣΚΑΪ - VIDEO

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης την Πέμπτη, 11/1, μέσα από την εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη ανέφερε πως το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί γύρω από το Junior Music Stars, το παιδικό μουσικό show που έκανε ο ίδιος!

Συγκεκριμένα είπε: "Ο Γιώργος Θεοφάνους είχε πάει το Junior Music Stars στον ΣΚΑΙ, δική του ιδέα, δικά του τα δικαιώματα, εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΙ. Γίνεται το Junior, κλείνει η σεζόν και όπως μαθαίνω ο Γιώργος Θεοφάνους δεν έχει πληρωθεί ο ίδιος και ως παρουσιαστής και ως ο άνθρωπος που έχει τα δικαιώματα και όπως επίσης μαθαίνω, ο ΣΚΑΙ δεν αναγνωρίζει την παραγωγή αυτή. Έχουν αλλάξει τα διευθυντικά στελέχη στον ΣΚΑΙ, κάποιοι έφυγαν, κάποιοι ήρθαν. Αυτοί που ήρθαν πήραν μία λίστα με τις παραγωγές που έχουν γίνει μέχρι τώρα και πρέπει να πληρώσουν, στη λίστα αυτή, εγώ μαθαίνω ότι δεν αναγνωρίζουν αυτό που λέγεται Junio Music Stars"! 

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top