Αυτό το ταλέντο ποιος θα το πιάσει άραγε;

Αυτό το ταλέντο ποιος θα το πιάσει άραγε;

Ο Κύπριος νεαρός ποδοσφαιριστής, Γιώργος Παπαγεωργίου, του Εθνικού Άχνας είναι ο παίκτης που παρά την κάκιστη πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας έχει αφήσει αρκετές θετικές εντυπώσεις.

Δεν περνάει απαρατήρητο ότι εδώ και μήνες «παίζει» να είναι στα υπόψιν άλλων κυπριακών ομάδων.

Εάν και εφόσον ο Εθνικός Άχνας δεν μπορέσει να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής στην πρώτη κατηγορία, κάτι που φαίνεται μετά και την 20η αγωνιστική όπου έχασε εντός έδρας από τη Νέα Σαλαμίνα, και η ομάδα πέσει στη β΄ κατηγορία, σίγουρα, θα είναι κρίμα και άδικο για τον Παπαγεωργίου να μην βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια τη νέα σεζόν.

Για να δούμε, εάν κάποια από τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου αρπάξει τελικά τον παίκτη, ή κάποια άλλη ομάδα και έχουμε τον Παπαγεωργίου στην πρώτη κατηγορία και τη νέα σεζόν, εάν πέσει πρώτα ο Εθνικός Άχνας στη δεύτερη κατηγορία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE