ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η στάση Ταραπουλούζη την ώρα της «επίθεσης»

Η στάση Ταραπουλούζη την ώρα της «επίθεσης»

Σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, αναφερθήκαμε στην λεκτική «επίθεση» που δέχθηκε ο βοηθός προπονητής της Ανόρθωσης, Σίμος Ταραπουλούζης έξω από τα αποδυτήρια του Τσιρείου (δείτε ΕΔΩ).

Όπως πληροφορείται η στήλη, την ώρα της δημοσιογραφικής διάσκεψης των προπονητών των δύο ομάδων, ο κ. Ταραπουλούζης ήταν έξω από τα αποδυτήρια και συνομιλούσε με τον έφορο του Απόλλωνα, Σωκράτη Σωκράτους, με τον οποίο έχει μία φιλική σχέση εδώ και χρόνια.

Μετά το πέρας της δημοσιογραφικής διάσκεψης και της έντασης που υπήρξε μεταξύ των Λέβι και Αυγουστή, η ένταση «μεταφέρθηκε» και εκτός αίθουσας Τύπου, με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να κάνουν λεκτική «επίθεση» στον βοηθό προπονητή της «Κυρίας», όταν τον είδαν να κουβεντιάζει με τον έφορο της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο Σίμος Ταραπουλούζης πάντως διατήρησε τη ψυχραιμία του, δεν απάντησε και ούτε έδωσε συνέχεια στο μεμονωμένο περιστατικό, ενώ ήταν έκδηλη η απορία του για το τι συνέβη και δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο σκηνικό.

Να προσθέσουμε επίσης, ότι μετά από αρκετή ώρα όταν «ηρέμησαν τα πνεύματα» απ΄ όλες τις πλευρές, ο Σωκράτης Σωκράτους πλησίασε τον βοηθό προπονητή της Ανόρθωσης και του είπε «ευτυχώς που μιλούσα μαζί σου»…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top