LIFESTYLE

Το μέλλον της 'Γυναικείας Υπόθεσης' και η 'πόρτα εξόδου' στην παρουσιάστρια

Το μέλλον της 'Γυναικείας Υπόθεσης' και η 'πόρτα εξόδου' στην παρουσιάστρια

Σύννεφα έχουν κατακλύσει την «Γυναικεία Υπόθεση» του ΡΙΚ, με τις παρουσιάστριες Ελίτα Μιχαηλίδου, Μαριλένη Σταύρου και Κωνστάντια Δημητριάδου να φοβούνται για το μέλλον τους.

Σύμφωνα με το TvCapuccino, η νέα απογευματινή εκπομπή δεν κατάφερε να βρει το κοινό της και εντοπίζονται πολλά προβλήματα τόσο όσον αφορά το δέσιμο της ομάδας, όσο και στις κυρίες που την παρουσιάζουν (Ελίτα Μιχαηλίδου, Μαριλένη Σταύρου και Κωνσταντια Δημητριάδου), όσο και στη θεματολογία που δεν ξεφεύγει από το στοκ του είδους, παρά τις προσπάθειες που έγιναν.

Στο ΡΙΚ δεν γίνεται λόγος για «κόψιμο», αλλά για την αγαπημένη τους λέξη «ενίσχυση».

Ωστόσο η εκπομπή θα μπει στο στόχαστρο της επιτροπής προγραμμάτων μετά το πέρας των προεδρικών εκλογών.

Αυτό που γίνεται ξεκάθαρο είναι πως τα μέχρι στιγμής δεδoμένα αποκλείεται το πρόωρο φινάλε.

Το ΡΙΚ αποφάσισε πως δεν θα βγει εκτός απογευματινής μάχης, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανοτητα να δούμε κυρίες να βλέπουν την πόρτα εξοδου, αφού θα δοκιμάζονται συνδυασμοί μέχρι να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Ούτε καν η Ελίτα Μιχαηλίδου. Η – υποτίθεται – συντονίστρια που κατέληξε κεντρική παρουσιάστρια με πάνελ, μοιάζει κατά πολλούς εντός και εκτός ΡΙΚ να έχει κουράσει το κοινό, γι αυτό και θεωρείται η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Διευκρινίζουμε... από την εκπομπή, αφού κάποιοι φρόντισαν εν τη Σοφία και την... οδοντοστοιχίατους να μετατρέψουν παρουσιάστριες από συνεργάτες ο4ρισμένου χρόνου σε αορίστου. Άρα ακόμη κι αν η Ελίτα Μιχαηλίδου φύγει από την εκπομπή, θα πρέπει να αναζητηθεί αντικείμενο εργασίας εντός ιδρύματος.».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top