Δεν ακούμπησε ο Τζόναθαν…

Δεν ακούμπησε ο Τζόναθαν…

Πέρασε και δεν ακούμπησε ο Τζόναθαν Μπεντέκε από την Ομόνοια. Όταν ήρθε το καλοκαίρι ο Βέλγος στο τριφύλλι, έγινε -λίγο περισσότερος – θόρυβος, λόγω του διάσημου αδελφού του! 

Συνοδευόταν με ερωτηματικά η άφιξη του, από τότε που ήρθε. Χθες του έδωσαν το πασαπόρτι και πολύ καλά έκαμαν. 

Συνολικά έγραψε 26 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του τριφυλλιού ο Μπεντέκε. Μπήκε αλλαγή στα παιχνίδια με Εθνικό και ΑΕΚ εντός και με τον Άρη εκτός. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE