ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την… έχει ο Αυγουστή την Ομόνοια!

Την… έχει ο Αυγουστή την Ομόνοια!

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Λεμεσιανής ομάδας την 11η Δεκεμβρίου 2016.

Από τότε μέχρι και σήμερα, στον πάγκο του Απόλλωνα, ο Κύπριος κόουτς αναμετρήθηκε αρκετές φορές με την Ομόνοια.

Για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2016-2017, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2016, ο Απόλλωνας τότε με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του κέρδισε μέσα στο ΓΣΠ την Ομόνοια με 1-2, με τα δύο γκολ του Αντριάν Σαρδινέρο.

Για τη β΄ φάση του περσινού πρωταθλήματος, την Κυριακή, 02 Απριλίου 2017, ο Απόλλωνας κέρδισε στο ΓΣΠ την Ομόνοια με 0-2 με σκόρερ τους Σαρδινέρο και Πίεχ, ενώ στο Τσίρειο Στάδιο την Κυριακή, 07 Μαϊου 2017, η Λεμεσιανή ομάδα επικράτησε με 3-0, με σκόρερ τους Μάγκλιτσα, Ντα Σίλβα (πέναλτι) και Βινίσιους.

Ο Απόλλωνας για την περσινή αγωνιστική περίοδο, 2016-2017, με Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, αναμετρήθηκε με την Ομόνοια και στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.  Στο πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2-2 με τους κυανόλευκους να προηγούνται με 0-2, με σκόρερ του Μάγκλιτσα και Ντα Σίλβα.  Στη ρεβάνς του Τσιρείου Σταδίου ο Απόλλωνας επικράτησε με 3-0 με σκόρερ τους Μάγκλιτσα, Ντα Σίλβα και Ζοάο Πέδρο.

Τώρα, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, για το πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας 2017-2018, ο Απόλλωνας αναμετρήθηκε με την Ομόνοια στο ΓΣΠ πριν ένα μήνα.  Συγκεκριμένα, την 11η Δεκεμβρίου 2017 για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κέρδισε με 0-1 με «χρυσό» σκόρερ στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι του ΓΣΠ τον Αντριάν Σαρδινέρο.

Την Τετάρτη (17-01-2018) στο εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει αντίπαλο στο Τσίρειο Στάδιο η ώρα 20:00 την Ομόνοια και πάλι, αλλά αυτή τη φορά οι «τριφυλλοφόροι» θα έχουν στον πάγκο τους τον Ιβάιλο Πέτεφ.  Σίγουρα, ο Κύπριος κόουτς θέλει να συνεχίσει την… παράδοση που έχει ως προπονητής του Απόλλωνα απέναντι στην Ομόνοια, να μην χάνει.  

Έξι παιχνίδια ως προπονητής του Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία.  Αύριο είναι το έβδομο και θέλει τρίποντο για να επιστρέψει και ο Απόλλωνας στον δρόμο των επιτυχιών, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ανόρθωση στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, αλλά και για να αυξήσει και άλλο τη διαφορά από την Ομόνοια, από τους 8 που είναι σήμερα.  Η Λεμεσιανή ομάδα είναι στην 4η θέση με 40 βαθμούς και η Ομόνοια στην 6η με 32.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top