ΛΕΜΕΣΟΣ: Για λόγους εκδίκησης ο εμπρησμός του αυτοκινήτου 40χρονης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Για λόγους εκδίκησης ο εμπρησμός του αυτοκινήτου 40χρονης

Αν και η 40χρονη Ρωσίδα και ο σύζυγός της δεν εκφράζουν υποψίες για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό του «Honda Civic» το βράδυ της Δευτέρας (15/1), η Αστυνομία αποδίδει σε εκδίκηση και ξεκαθάρισμα διαφορών τα κίνητρα των δραστών.

Σύμφωνα με τον Ιάσονα Ιάσονος («Ο Φιλελεύθερος») το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της και οι νυκτοβάτες το περιέλουσαν με μεγάλη ποσότητα εύφλεκτης και το παρέδωσαν στις φλόγες.

Το αυτοκίνητο, που οδηγείτο και από τον 50χρονο Ελληνοκύπριο σύζυγο της ιδιοκτήτριας, καταστράφηκε ολοσχερώς και κατά τις εξετάσεις λήφθηκαν κάποια τεκμήρια και στάλθηκαν σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπάρχουν δεδομένα τα οποία αξιολογούνται και φαίνεται ότι τα κίνητρα των δραστών έχουν να κάνουν με προσωπικές διαφορές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE