ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 65χρονη - Την 'έδωσε' η γειτόνισσά της για έναν... τοίχο!

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 65χρονη - Την 'έδωσε' η γειτόνισσά της για έναν... τοίχο!

Στη σύλληψη μιας 65χρονης προχώρησε η Αστυνομία, ύστερα από καταγγελία της γειτόνισσάς της, ότι την εξαπάτησε αποσπώντας της χρήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘Φιλελευθέρου’, πρόκειται για δύο γυναίκες από την Αγγλία, οι οποίες είναι γειτόνισσες σε κοινότητα της Πάφου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της δεύτερης γυναίκας , η 65χρονη της υποσχέθηκε ότι αν της έδινε το ποσό των 2500 ευρώ , θα αναλάμβανε όλες τις διευθετήσεις ώστε να ανεγερθεί  κοινός τοίχος αντιστήριξης για τον οποίο συμφωνούσαν και οι δύο ότι έπρεπε να δημιουργηθεί .

Η  δεύτερη δέχθηκε και έδωσε το εν λόγω ποσό στην 65χρονη, σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό της και τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία, αλλά εκ των υστέρων όπως είπε διαπίστωσε και πληροφορήθηκε ότι ο τοίχος κτίστηκε μεν αλλά με έξοδα του Κοινοτικού Συμβουλίου του χωριού με αποτέλεσμα να ζητήσει πίσω τα χρήματα από την γειτόνισσά της.

Η  υπόθεση κατέληξε στην Αστυνομία και την Τρίτη 17/1 συνελήφθη η 65χρονη, η οποία ωστόσο, αρνείται ότι πήρε το εν λόγω ποσό από την γειτόνισσά της.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top