Σε τρελή φόρμα ο Ντε Καμάργκο

Σε τρελή φόρμα ο Ντε Καμάργκο

Ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ανεβασμένος και το πιθανότερο σενάριο, είναι ότι ο Γιώργος Δώνης θα τον εμπιστευτεί για άλλη μια φορά δίνοντας του φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Ο Βραζιλιάνος φορ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας αφού στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των «γαλαζοκιτρίνων» κατάφερε να “τινάξει” τα δίχτυα πέντε φορές. Συγκεκριμένα ο Ντε Καμάργκο πέτυχε ένα τέρμα με την Ανόρθωση, ένα με τον Άρη, δύο με την Αλκή και ένα με την Δόξα.

Πάντως στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν από τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στο ίδιο έργο και στον αποψινό αγώνα με την ΑΕΛ, έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε άλλο ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE