LIFESTYLE

Νατάσα Ευριπίδου: ‘’Είχα μιαν αποβολή λίγο πριν πεθάνει ο παπάς μου’’ – VIDEO

Νατάσα Ευριπίδου: ‘’Είχα μιαν αποβολή λίγο πριν πεθάνει ο παπάς μου’’ – VIDEO

Η μάχιμη δημοσιογράφος του TvOne έδωσε τον δικό της αγώνα για να καταφέρει να μείνει έγκυος, με τις καταστάσεις της ζωής της να μην ήταν και οι καλύτερες αφού πάλεψαν με την οικογένειά της δύο φορές τον καρκίνο.

Η Νατάσα Ευριπίδου την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα Για Σένα» και δεν θα μπορούσε να μιλήσει για την όμορφη περίοδο που διανύει, μιας και σε λίγες βδομάδες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι, τον γιο της.

Η δημοσιογράφος του καναλιού του Αρχαγγέλου θέλησε να στείλει τα δικά της μηνύματα στις γυναίκες που παλεύουν για να αποκτήσουν ένα παιδάκι, μιας και με τον αυθορμητισμό που την διακατέχει μοιράστηκε τον καταιγισμό από μηνύματα που δέχτηκε μόλις έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της.

Η Νατάσα Ευριπίδου εξήγησε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο νομίζουν οι γυναίκες που προσπαθούν για να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

Δεν δίστασε να μοιραστεί με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τους τηλεθεατές της εκπομπής της την περίοδο όπου κυριολεκτικά ζούσε στο ογκολογικό λόγω της ασθένειας του πατέρα της. Ήταν 6 εβδομάδων, όταν είχε την άτυχη στιγμή με την εγκυμοσύνη της, με την δημοσιογράφο να εξηγεί ότι ήταν επόμενο να το ζήσει αυτό με τόσο μαράζι που νιώθει ένας ανθρωπος που χάνει έναν δικό του. 

Από την άλλη, με την θετικότητα που διακατέχει την Νατάσα Ευριπίδου δεν μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι την αποβολή της την μετέτρεψε σε δύναμη, μιας και στην κοσμοθεωρία της αυτό λειτούργησε θετικά και η ίδια το έκανε ελπίδα και όπλο, λέγοντας στον εαυτό της ότι αφού κατάφερε μια φορά να μείνει έγκυος, μπορεί να το ξανακάνει. 

Δείτε όλα όσα είπε η Νατάσα Ευριπίδου στο video που ακολουθεί: 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top